Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă de copt Ocuisine, dreptunghiulară, cu capacdin plastic 40 x 27 x 7 cm Tavă de copt Ocuisine, dreptunghiulară, cu capacdin plastic 40 x 27 x 7 cm
  Descoperiți Ócuisine, o gamă de produse din sticlă elegante și rezistente, fabricate în Franța. Tava de copt Ócuisine, cu formă dreptunghiulară și capac din plastic, este fabricată din sticlă borosilicată de înaltă calitate, are o suprafață non-aderentă și rezistentă la zgârieturi și pete. Materialul utilizat este rezistent la temperaturi de la -40 °C până la + 300 °C. Datorită execuției și designului, în tavă puteți pregăti un preparat, pe care apoi să-l păstrați în frigider sau în congelator și îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde fără capac. Va deveni un ajutor practic și indispensabil pentru fiecare gospodină, dar și o decorațiune frumoasă la mesele cu familia sau prietenii.
4,5 5
72

Tavă de copt Ocuisine, dreptunghiulară, cu capacdin plastic 40 x 27 x 7 cm

Tavă de copt Ocuisine, dreptunghiulară, cu capacdin plastic 40 x 27 x 7 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descoperiți Ócuisine, o gamă de produse din sticlă elegante și rezistente, fabricate în Franța.
Tava de copt Ócuisine, cu formă dreptunghiulară și capac din plastic, este fabricată din sticlă borosilicată de înaltă calitate, are o suprafață non-aderentă și rezistentă la zgârieturi și pete. Materialul utilizat este rezistent la temperaturi de la -40 °C până la + 300 °C. Datorită execuției și designului, în tavă puteți pregăti un preparat, pe care apoi să-l păstrați în frigider sau în congelator și îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde fără capac. Va deveni un ajutor practic și indispensabil pentru fiecare gospodină, dar și o decorațiune frumoasă la mesele cu familia sau prietenii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 7 cm
Lăţime: 27 cm
Lungime: 40 cm
Maşina de spălat: Da
Material: plastic + sticlă
Volum: 4,5 l

Codul de catalog:

 113241
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide