Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă de servit Banquet BRILLANTEBamboo, 26 x 19 cm Tavă de servit Banquet BRILLANTEBamboo, 26 x 19 cm
  Vă plac accesoriile din lemn natural și vă pregătiți de o întâlnire cu prietenii? În acest caz, vă recomandăm să alegeți niște platouri de servit din lemn de bambus. Depinde numai de dvs. ce bunătăți veți pune pe ele. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că această tavă nu are ce căuta în mașina de spălat vase, în cuptorul cu microunde sau într-un cuptor normal. Pentru a-și păstra luciul, este bine să o ungeți din când în când cu puțin ulei de măsline.
5,0 1
34

Tavă de servit Banquet BRILLANTEBamboo, 26 x 19 cm

Tavă de servit Banquet BRILLANTEBamboo, 26 x 19 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vă plac accesoriile din lemn natural și vă pregătiți de o întâlnire cu prietenii? În acest caz, vă recomandăm să alegeți niște platouri de servit din lemn de bambus. Depinde numai de dvs. ce bunătăți veți pune pe ele.
Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că această tavă nu are ce căuta în mașina de spălat vase, în cuptorul cu microunde sau într-un cuptor normal. Pentru a-și păstra luciul, este bine să o ungeți din când în când cu puțin ulei de măsline.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Cuptor cu microunde: Nu
Greutate: 0,5 kg
Înălţime: 2 cm
Lăţime: 19 cm
Lungime: 26 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: bambus

Codul de catalog:

 127153
Distribuie
banquet

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide