Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Termos copii Orion Girafă, 0,4 l Termos copii Orion Girafă, 0,4 l
 Acest termos colorat cu decor de girafe, sub formă de doză, este foarte interesant și original. Menține băutura caldă timp de 12 ore și rece 8 ore. Cu cât este mai plin, cu atât își îndeplinește mai bine funcția. Umpleți maxim 90 % din capacitate. Înainte de a umple termosul, turnați în el apă fierbinte, pentru băuturi calde și apă rece, pentru băuturi reci. Astfel, vasul se va încălzi sau răci, după caz. Goliți această apă după cca. 5 minute și turnați băutura în termos. Capacul are un muștiuc rabatabil din plastic. Capacul este cu filet, cu garnitură din silicon.
4,5 66
53

Termos copii Orion Girafă, 0,4 l

Termos copii Orion Girafă, 0,4 l

66 review-uri
52,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 52,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereAcest termos colorat cu decor de girafe, sub formă de doză, este foarte interesant și original. Menține băutura caldă timp de 12 ore și rece 8 ore. Cu cât este mai plin, cu atât își îndeplinește mai bine funcția. Umpleți maxim 90 % din capacitate. Înainte de a umple termosul, turnați în el apă fierbinte, pentru băuturi calde și apă rece, pentru băuturi reci. Astfel, vasul se va încălzi sau răci, după caz. Goliți această apă după cca. 5 minute și turnați băutura în termos. Capacul are un muștiuc rabatabil din plastic. Capacul este cu filet, cu garnitură din silicon.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Diametru: 6,5 cm
Înălţime: 17 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Volum: 0,4 l

Codul de catalog:

 117502
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (66 review-uri)
96 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide