Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Termos cu cană Tescoma FAMILY COLORI 0,75 l, verde închis Termos cu cană Tescoma FAMILY COLORI 0,75 l, verde închis
 Termosul FAMILY COLORI este excelent pentru păstrarea și servirea băuturilor calde și reci. Este echipat cu o inserție eficientă de izolare termică din sticlă și o ceașcă pentru servirea băuturilor. Fabricat din plastic rezistent cu inserție termoizolantă din sticlă de calitate și garnitură din silicon. Curățați sub jet de apă, nu spălați în mașina de spălat vase. Garanție 3 ani.   Inserția de izolație termică este realizată din sticlă fragilă, așa că nu aruncați niciodată cuburi de gheață în termos sau nu amestecați cu obiecte dure.
4,5 6
40

Termos cu cană Tescoma FAMILY COLORI 0,75 l, verde închis

Termos cu cană Tescoma FAMILY COLORI 0,75 l, verde închis

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTermosul FAMILY COLORI este excelent pentru păstrarea și servirea băuturilor calde și reci. Este echipat cu o inserție eficientă de izolare termică din sticlă și o ceașcă pentru servirea băuturilor. Fabricat din plastic rezistent cu inserție termoizolantă din sticlă de calitate și garnitură din silicon. Curățați sub jet de apă, nu spălați în mașina de spălat vase. Garanție 3 ani.
 
Inserția de izolație termică este realizată din sticlă fragilă, așa că nu aruncați niciodată cuburi de gheață în termos sau nu amestecați cu obiecte dure.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 9 cm
Greutate: 0,52 kg
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 13 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic
Volum: 0,75 l

Codul de catalog:

 117740
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide