Trefl Puzzle Grădina secretă, 100 piese Trefl Puzzle Grădina secretă, 100 piese
 Lăsați-vă duși într-o grădină fermecătoare, cu unicorni albi, flori colorate și un castel fabulos. După compunere și înrămare, puteți atârna puzzle-ul ca decor în camera de copii.   Compania Trefl este unul dintre principalii producători europeni de puzzle-uri, jocuri de masă și cărți de joc, care funcționează din 1985. Are n oferă peste 30 de tipuri diferite de puzzle-uri, cu un număr de piese cuprinse între 2 și 6000, cu o gamă largă de teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, monumente, animale, precum și tablouri ale unor maeștri vechi sau artiști contemporani. În motivele copiilor, compania poloneză Trefl se bazează pe produse cu licență populare de mult timp (Winnie the Pooh, Prințesele Disney, Mașini, Scooby Doo, Mickey Mouse, Smurfs, etc.), precum și pe poveștile actuale de desene animate cunoscute de pe ecranele de cinema. Produsele Trefl sunt exportte în peste 50 de țări din întreaga lume.
4,5 25
23

Trefl Puzzle Grădina secretă, 100 piese

reducere -34%
Trefl Puzzle Grădina secretă, 100 piese Trefl Puzzle Grădina secretă, 100 piese

Trefl Puzzle Grădina secretă, 100 piese

25 review-uri
Iniţial: 34,99 lei | Reducere: 12,00 lei 22,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 5 Norocei

DescriereLăsați-vă duși într-o grădină fermecătoare, cu unicorni albi, flori colorate și un castel fabulos. După compunere și înrămare, puteți atârna puzzle-ul ca decor în camera de copii.
 
Compania Trefl este unul dintre principalii producători europeni de puzzle-uri, jocuri de masă și cărți de joc, care funcționează din 1985. Are n oferă peste 30 de tipuri diferite de puzzle-uri, cu un număr de piese cuprinse între 2 și 6000, cu o gamă largă de teme, inclusiv peisaje naturale, orașe, monumente, animale, precum și tablouri ale unor maeștri vechi sau artiști contemporani. În motivele copiilor, compania poloneză Trefl se bazează pe produse cu licență populare de mult timp (Winnie the Pooh, Prințesele Disney, Mașini, Scooby Doo, Mickey Mouse, Smurfs, etc.), precum și pe poveștile actuale de desene animate cunoscute de pe ecranele de cinema. Produsele Trefl sunt exportte în peste 50 de țări din întreaga lume.

Parametri şi specificaţii

Număr piese: 100 buc.

Codul de catalog:

 682559
Distribuie
trefl

Review-uri

4,5 (25 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide