Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri
 Acest troler este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la impact. Este echipat cu 4 roți care se rotesc la 360 de grade, ceea ce face foarte ușoară manipularea bagajelor. Are 3 mânere din plastic (unul în laterală și două în partea superioară) dintre care unul este telescopic, cu dispozitiv de siguranță împotriva inserării și posibilitatea de reglare a înălțimii în mai multe poziții.   Se închide cu fermoar și ambele limbi se pot uni într-o încuietoare cu cod. Partea interioară a trolerului are un perete despărțitor din țesătură, cu un buzunar și o curea transversală pentru o mai bună fixare și aranjare a lucrurilor.
5,0 1
158

Troler Pretty UP ABS21 S, gri

reducere -10% Noutate
Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri

Troler Pretty UP ABS21 S, gri

1 review-uri
Iniţial: 175,99 lei | Reducere: 18,00 lei 157,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 11. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

DescriereAcest troler este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la impact. Este echipat cu 4 roți care se rotesc la 360 de grade, ceea ce face foarte ușoară manipularea bagajelor. Are 3 mânere din plastic (unul în laterală și două în partea superioară) dintre care unul este telescopic, cu dispozitiv de siguranță împotriva inserării și posibilitatea de reglare a înălțimii în mai multe poziții.
 
Se închide cu fermoar și ambele limbi se pot uni într-o încuietoare cu cod. Partea interioară a trolerului are un perete despărțitor din țesătură, cu un buzunar și o curea transversală pentru o mai bună fixare și aranjare a lucrurilor.

Adâncime: 23 cm
Culoare: gri
Greutate: 2,6 kg
Înălţime: 49 cm
Lăţime: 35 cm
Sarcina: 10 kg
Volum: 36 l
 685421
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide