Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Troler Pretty UP ABS21 S, gri Troler Pretty UP ABS21 S, gri
 Acest troler este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la impact. Este echipat cu 4 roți care se rotesc la 360 de grade, ceea ce face foarte ușoară manipularea bagajelor. Are 3 mânere din plastic (unul în laterală și două în partea superioară) dintre care unul este telescopic, cu dispozitiv de siguranță împotriva inserării și posibilitatea de reglare a înălțimii în mai multe poziții.   Se închide cu fermoar și ambele limbi se pot uni într-o încuietoare cu cod. Partea interioară a trolerului are un perete despărțitor din țesătură, cu un buzunar și o curea transversală pentru o mai bună fixare și aranjare a lucrurilor.
4,5 6
158

Troler Pretty UP ABS21 S, gri

Troler Pretty UP ABS21 S, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest troler este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la impact. Este echipat cu 4 roți care se rotesc la 360 de grade, ceea ce face foarte ușoară manipularea bagajelor. Are 3 mânere din plastic (unul în laterală și două în partea superioară) dintre care unul este telescopic, cu dispozitiv de siguranță împotriva inserării și posibilitatea de reglare a înălțimii în mai multe poziții.
 
Se închide cu fermoar și ambele limbi se pot uni într-o încuietoare cu cod. Partea interioară a trolerului are un perete despărțitor din țesătură, cu un buzunar și o curea transversală pentru o mai bună fixare și aranjare a lucrurilor.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 23 cm
Culoare: gri
Greutate: 2,6 kg
Înălţime: 49 cm
Lăţime: 35 cm
Sarcina: 10 kg
Volum: 36 l

Codul de catalog:

 685421
Distribuie

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide