Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ușă PetSafe Staywell 775 maro, mărime L Ușă PetSafe Staywell 775 maro, mărime L
 Permiteți câinelui și pisicii dvs. să se deplaseze liber între casă și grădină. Ușa PetSafe Staywell este alegerea ideală. Este fabricată din plastic de înaltă calitate și atent selectat. Ușa se deschide și se închide manual. Trebuie doar să se împingă și animalul dvs. de companie poate trece. Acest lucru asigură o circulație liberă înăuntru și afară.   Ușa de mărime L este potrivită pentru rasele mari de până la 45 kg (lățimea maximă în greabăn 290 mm)   Ușa este potrivită pentru instalarea în lemn, sticlă, pereți de cărămidă, PVC, metal, uși glisante de grădină etc. Închidere prin intermediul unei bariere interne retractabile. Clapetă lavabilă și înlocuibilă, care se fixează prin intermediul unui magnet.   mărime totală: 456 mm x 386 mm, mărime orificiu: 370 mm x 314 mm
4,0 3
208

Ușă PetSafe Staywell 775 maro, mărime L

Ușă PetSafe Staywell 775 maro, mărime L

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePermiteți câinelui și pisicii dvs. să se deplaseze liber între casă și grădină. Ușa PetSafe Staywell este alegerea ideală. Este fabricată din plastic de înaltă calitate și atent selectat. Ușa se deschide și se închide manual. Trebuie doar să se împingă și animalul dvs. de companie poate trece. Acest lucru asigură o circulație liberă înăuntru și afară.
 
Ușa de mărime L este potrivită pentru rasele mari de până la 45 kg (lățimea maximă în greabăn 290 mm)
 
Ușa este potrivită pentru instalarea în lemn, sticlă, pereți de cărămidă, PVC, metal, uși glisante de grădină etc. Închidere prin intermediul unei bariere interne retractabile. Clapetă lavabilă și înlocuibilă, care se fixează prin intermediul unui magnet.
 
mărime totală: 456 mm x 386 mm, mărime orificiu: 370 mm x 314 mm

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5,6 cm
Culoare: maro
Înălţime: 47,5 cm
Lăţime: 39 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 694074
Distribuie

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide