Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie pat 2 pers. Zeitgeist 5788/320 Lenjerie pat 2 pers. Zeitgeist 5788/320
  Vú oferim lenjerie de pat de lux de la marca germană Zeitgeist, care sunt confecţionate din materiale premium de înaltă calitate şi care au modele atemporale ce combină tendinţele actuale şi clasice şi care vor fi tot timpul la modă. Această lenjerie este potrivită pentru cei care apreciază designurile simple şi calitatea fără compromisuri. Combinarea inteligentă a celor două modele clasice, cu dungi şi cu imitaţie de material mai gros, dă un plus de rafinament şi asigură că aceste aşternuturi vor fi tot timpul moderne. Aşternuturile au două feţe diferite, aşa că o puteţi alege pe cea preferată. Combinaţia fină şi atemporal de bej şi alb înveseleşte şi dă un nou aspect dormitorului sau camerei dvs. Lenjeria de pat este confecţionată din satin mako, care se caracterizează prin fineţe, delicateţe şi printr-un luciu fin pe suprafaţă. Acest material poate fi folosit pe tot parcursul anului, răcorind vara şi încălzind plăcut iarna. Datorită procedeului tehnologic de fabricaţie, fibrele materialului sunt mai rezistente şi absorb şi fixează mai bine coloranţii, de aceea aşternuturile au o durabilitate foarte mare pentru ca dvs. să vă bucuraţi de ele cât mai mult timp. Aşternuturile se închid cu fermoar, ceea ce reprezintă o tendinţă modernă şi un element foarte cerut la aşternuturi. Aceste aşternuturi sunt din colecţia toamnă/iarnă 2016.
0,0 0
299

Lenjerie pat 2 pers. Zeitgeist 5788/320

Lenjerie pat 2 pers. Zeitgeist 5788/320

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vú oferim lenjerie de pat de lux de la marca germană Zeitgeist, care sunt confecţionate din materiale premium de înaltă calitate şi care au modele atemporale ce combină tendinţele actuale şi clasice şi care vor fi tot timpul la modă. Această lenjerie este potrivită pentru cei care apreciază designurile simple şi calitatea fără compromisuri. Combinarea inteligentă a celor două modele clasice, cu dungi şi cu imitaţie de material mai gros, dă un plus de rafinament şi asigură că aceste aşternuturi vor fi tot timpul moderne. Aşternuturile au două feţe diferite, aşa că o puteţi alege pe cea preferată. Combinaţia fină şi atemporal de bej şi alb înveseleşte şi dă un nou aspect dormitorului sau camerei dvs.
Lenjeria de pat este confecţionată din satin mako, care se caracterizează prin fineţe, delicateţe şi printr-un luciu fin pe suprafaţă. Acest material poate fi folosit pe tot parcursul anului, răcorind vara şi încălzind plăcut iarna. Datorită procedeului tehnologic de fabricaţie, fibrele materialului sunt mai rezistente şi absorb şi fixează mai bine coloranţii, de aceea aşternuturile au o durabilitate foarte mare pentru ca dvs. să vă bucuraţi de ele cât mai mult timp. Aşternuturile se închid cu fermoar, ceea ce reprezintă o tendinţă modernă şi un element foarte cerut la aşternuturi.
Aceste aşternuturi sunt din colecţia toamnă/iarnă 2016.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni cuvertură: 200 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac mako satin
Mărime: 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 205317

Fişiere ataşate:

Distribuie
zeitgeist

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide