Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE
  Aveți nevoie să fiți mereu conectat și o baterie descărcată la telefonul mobil este un coșmar? Pentru a nu fi nevoit să vă bazați tot timpul pe prize, este o idee bună să vă procurați o bancă de alimentare care va deveni un partener neprețuit în toate călătoriile dvs. Și dacă este un power bank, este unul bun. Regina incontestabilă printre bateriile de alimentare este această bancă de alimentare SWISSTEN POWER LINE cu o capacitate incredibilă de 60.000 mAh (sau 222 Wh). Viteza sa este la fel de impresionantă - are o putere de 65 W, astfel încât nu numai că vă poate încărca telefonul mobil sau tableta, dar vă poate reîncărca și laptopul. Dar această faimoasă și foarte puternică baterie de alimentare SWISSTEN POWER LINE are și alte avantaje. De asemenea, se încarcă incredibil de rapid datorită faptului că suportă diverse formate de încărcare rapidă. Acesta gestionează Power Delivery 2.0 și Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0 și Quick Charge 3.0, Huawei FCP (Fast Charge protocol), Huawei SCP (SuperCharge protocol) și Samsung AFC (Adaptive Fast Charging). Pentru Samsung oferă un curent de 2 A, iar pentru Apple de 2,4 A. Bateria de alimentare SWISSTEN POWER LINE are o capacitate uriașă de 60.000 mAh și o putere neașteptată de 65 W. Bineînțeles, toată lumea este interesată de conectorii săi, dintre care are mai mult decât suficienți - oferă 4 ieșiri USB-A și una USB-C. În plus, dispune de tehnologia SMART IC care recunoaște dispozitivele conectate și optimizează încărcarea acestora. Astfel, puteți încărca mai multe dispozitive în același timp, iar curentul de încărcare va fi împărțit echitabil între ele. Bineînțeles, puteți încărca și căștile, brățările și ceasurile - deoarece acest fascinant power bank SWISSTEN POWER LINE oferă și un mod de curent de ieșire redus, care este perfect pentru căștile wireless sau ceasurile inteligente. Și, în cele din urmă - are și o lanternă LED puternică care oferă două intensități de lumină și un mod SOS.  Este inclus un cablu USB-C/USB-C de 1 metru.
0,0 0
680

Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE

Transport gratuit
Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE

Baterie externă laptop SWISSTEN 60 000 mAhPOWER LINE

679,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 679,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 179 Norocei

Descriere

Aveți nevoie să fiți mereu conectat și o baterie descărcată la telefonul mobil este un coșmar? Pentru a nu fi nevoit să vă bazați tot timpul pe prize, este o idee bună să vă procurați o bancă de alimentare care va deveni un partener neprețuit în toate călătoriile dvs. Și dacă este un power bank, este unul bun. Regina incontestabilă printre bateriile de alimentare este această bancă de alimentare SWISSTEN POWER LINE cu o capacitate incredibilă de 60.000 mAh (sau 222 Wh). Viteza sa este la fel de impresionantă - are o putere de 65 W, astfel încât nu numai că vă poate încărca telefonul mobil sau tableta, dar vă poate reîncărca și laptopul.

Dar această faimoasă și foarte puternică baterie de alimentare SWISSTEN POWER LINE are și alte avantaje. De asemenea, se încarcă incredibil de rapid datorită faptului că suportă diverse formate de încărcare rapidă. Acesta gestionează Power Delivery 2.0 și Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0 și Quick Charge 3.0, Huawei FCP (Fast Charge protocol), Huawei SCP (SuperCharge protocol) și Samsung AFC (Adaptive Fast Charging). Pentru Samsung oferă un curent de 2 A, iar pentru Apple de 2,4 A.

Bateria de alimentare SWISSTEN POWER LINE are o capacitate uriașă de 60.000 mAh și o putere neașteptată de 65 W. Bineînțeles, toată lumea este interesată de conectorii săi, dintre care are mai mult decât suficienți - oferă 4 ieșiri USB-A și una USB-C. În plus, dispune de tehnologia SMART IC care recunoaște dispozitivele conectate și optimizează încărcarea acestora. Astfel, puteți încărca mai multe dispozitive în același timp, iar curentul de încărcare va fi împărțit echitabil între ele.

Bineînțeles, puteți încărca și căștile, brățările și ceasurile - deoarece acest fascinant power bank SWISSTEN POWER LINE oferă și un mod de curent de ieșire redus, care este perfect pentru căștile wireless sau ceasurile inteligente. Și, în cele din urmă - are și o lanternă LED puternică care oferă două intensități de lumină și un mod SOS. 

Este inclus un cablu USB-C/USB-C de 1 metru.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,2 cm
Culoare: negru
Greutate: 1,26 kg
Înălţime: 13,5 cm
Lăţime: 8,2 cm
Putere: 65 W

Codul de catalog:

 806584
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide