Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm
 Folosirea eficientă a fiecărui loc din bucătărie vă ajută să lucrați mai bine atunci când gătiți sau coaceți. Puteți avea la îndemână ustensilele sau mănușile fără să vă încurce pe blatul de lucru. Această bară neagră, cu cinci cârlige, vă va permite să aveți la îndemână ustensilele, polonicele, paletele etc. Pachetul include și materiale de montaj. Aro o lungime de 78,5 mm și un diametru de 1,8 cm. Dacă nu vă ajung cârligele, puteți cumpăra în plus altele din oferta noastră. Cârligele de rezervă se găsesc cu nr. de produs 124346.
4,5 21
68

Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm

Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Bară de agățat Orion + 5 cârlige RADKA, 78,5 cm

21 review-uri
67,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 67,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: vineri 31. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereFolosirea eficientă a fiecărui loc din bucătărie vă ajută să lucrați mai bine atunci când gătiți sau coaceți. Puteți avea la îndemână ustensilele sau mănușile fără să vă încurce pe blatul de lucru. Această bară neagră, cu cinci cârlige, vă va permite să aveți la îndemână ustensilele, polonicele, paletele etc.
Pachetul include și materiale de montaj. Aro o lungime de 78,5 mm și un diametru de 1,8 cm. Dacă nu vă ajung cârligele, puteți cumpăra în plus altele din oferta noastră. Cârligele de rezervă se găsesc cu nr. de produs 124346.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 1,8 cm
Lungime: 78,5 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 125055
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (21 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide