Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru, Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru,
Suportul metalic dreptunghiular solid, cu finisaj negru, este conceput pentru a pune deoparte oalele și tigăile fierbinți. Cu o dimensiune de 35 x 20 x 2,5 cm, poate fi, de asemenea, așezată o tavă fierbinte care tocmai a fost scoasă din cuptor. În acest fel, vasele fierbinți nu vor strica blatul din bucătărie sau puteți folosi suportul chiar și atunci când serviți direct pe masă. Picioarele covorașului sunt prevăzute cu protecții din plastic pentru a preveni deteriorarea mesei de bucătărie sau a blatului. Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.
4,5 3
35

Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru,

Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru, Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru, Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru, Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru,
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Suport metalic pentru oală Orion RADKA, dreptunghinegru,

3 review-uri
34,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 34,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

Descriere

Suportul metalic dreptunghiular solid, cu finisaj negru, este conceput pentru a pune deoparte oalele și tigăile fierbinți. Cu o dimensiune de 35 x 20 x 2,5 cm, poate fi, de asemenea, așezată o tavă fierbinte care tocmai a fost scoasă din cuptor.

 
În acest fel, vasele fierbinți nu vor strica blatul din bucătărie sau puteți folosi suportul chiar și atunci când serviți direct pe masă. Picioarele covorașului sunt prevăzute cu protecții din plastic pentru a preveni deteriorarea mesei de bucătărie sau a blatului.
 
Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 20 cm
Culoare: negru
Înălţime: 2,5 cm
Lăţime: 35 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: metal

Codul de catalog:

 132384
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide