Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Poliță Orion + suport de șervete bucătărie RADKA Poliță Orion + suport de șervete bucătărie RADKA
 Aceste elemente metalice elegante își vor găsi locul în orice casă modernă aranjată în stil scandinav sau chiar tradițional. Această etajeră neagră suspendată se agață de sistemele de bucătărie cu ajutorul unor cârlige aflate în partea de sus. Poate fi folosită la păstrarea dozelor de condimente sau a altor obiecte - cărți de bucate, caiete cu rețete, ghivece cu ierburi etc. Are inclus și un suport pentru șervete din hârtie. Dacă aveți nevoie și de o bară de agățat, o găsiți în oferta noastră cu nr. de produs 117862.
5,0 5
82

Poliță Orion + suport de șervete bucătărie RADKA

Poliță Orion + suport de șervete bucătărie RADKA

5 review-uri
81,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 08. 02. 2023
Cumpărând obţineţi 24 Norocei

DescriereAceste elemente metalice elegante își vor găsi locul în orice casă modernă aranjată în stil scandinav sau chiar tradițional. Această etajeră neagră suspendată se agață de sistemele de bucătărie cu ajutorul unor cârlige aflate în partea de sus. Poate fi folosită la păstrarea dozelor de condimente sau a altor obiecte - cărți de bucate, caiete cu rețete, ghivece cu ierburi etc. Are inclus și un suport pentru șervete din hârtie.
Dacă aveți nevoie și de o bară de agățat, o găsiți în oferta noastră cu nr. de produs 117862.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Culoare: negru
Înălţime: 31 cm
Lăţime: 32 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 125054
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide