Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport sticle de vin Orion RADKA, 6 poziții Suport sticle de vin Orion RADKA, 6 poziții
 Dacă vă place să vă bucurați de un vin bun, veți aprecia să aveți mai multe sticle în casă. Ajunge doar să aveți la îndemână un suport metalic interesant în care să depozitați sticlele. Acest suport robust, acoperit cu oțel carbon, poate susține până la 6 sticle. Fie că este vorba de sticle de vin clasice, de sticle dolofane cu gât scurt sau de sticle de Riesling mai subțiri. În acest fel, vinul va fi gata pentru a fi consumat rapid sau pentru a fi răcit la temperatura potrivită. Sticlele pot fi introduse cu gâtul în sus sau invers. Dacă trebuie să răciți vinul pentru arhivare, întoarceți sticlele astfel încât dopul să fie jos pentru a preveni uscarea acestuia.
0,0 0
70

Suport sticle de vin Orion RADKA, 6 poziții

Suport sticle de vin Orion RADKA, 6 poziții

69,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 69,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 29. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereDacă vă place să vă bucurați de un vin bun, veți aprecia să aveți mai multe sticle în casă. Ajunge doar să aveți la îndemână un suport metalic interesant în care să depozitați sticlele.

Acest suport robust, acoperit cu oțel carbon, poate susține până la 6 sticle. Fie că este vorba de sticle de vin clasice, de sticle dolofane cu gât scurt sau de sticle de Riesling mai subțiri. În acest fel, vinul va fi gata pentru a fi consumat rapid sau pentru a fi răcit la temperatura potrivită.

Sticlele pot fi introduse cu gâtul în sus sau invers. Dacă trebuie să răciți vinul pentru arhivare, întoarceți sticlele astfel încât dopul să fie jos pentru a preveni uscarea acestuia.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22,5 cm
Culoare: negru
Greutate: 0,76 kg
Înălţime: 39 cm
Lăţime: 20 cm
Material: oțel de carbon

Codul de catalog:

 131069
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide