BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT
 Vasele din oțel inoxidabil de la marca belgiană BergHOFF sunt o combinație de funcționalitate și aspect atractiv. Sunt produse care captivează prin design și caracterul practic. Vasele se remarcă printr-o durabilitate ridicată și rezistență la zgârieturi, ceea ce face din ele un produs pe care îl veți utiliza mulți ani.   Setul este realizat din oțel inoxidabilde calitate 18/10. Baza tip sandwich cu 3 straturidistribuie perfect căldura și apoi menține temperatura obținută pe întreaga suprafață. Fiecare oală are un capac etanș din oțel inoxidabil cu mâner. Vasele cu baza de calitate tip sandwich și capac, care se potrivește perfect, pot crește semnificativ economiile de energie în timpul gătitului; la aceasta contribuie și baza integrală cu inducție, care funcționează fiabil pe toate plitele cu inducție. Marginea specială pentru turnareasigură turnarea lină a conținutului, astfel nu veți scăpa nicio picătură. Gradația este pe fiecare piesă. Vase robuste cu pereți groși, care garantează o durată lungă de utilizare.    Sunt ușor de curățat și sunt potrivite pentru mașina de spălat vase.Datorită construcției solide, care nu se deformează, se pot utiliza și în cuptor până la 220 °C, cu capac până la 160 °C.   Setul conține: oală cu capac pentru sos - 16 cm / 1,6 l cratiță cu capac - 16 cm / 1,6 l cratiță cu capac - 18 cm / 2,2 l cratiță cu capac - 20 cm / 3,1 l oală cu capac - 24 cm / 5,3 l tigaie cu capac - 24 cm / 3,2 l
0,0 0
945

BergHOFF Set 12 oale COMFORT

Transport gratuit Noutate
BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT BergHOFF Set 12 oale COMFORT

BergHOFF Set 12 oale COMFORT

944,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 174 Norocei

DescriereVasele din oțel inoxidabil de la marca belgiană BergHOFF sunt o combinație de funcționalitate și aspect atractiv. Sunt produse care captivează prin design și caracterul practic. Vasele se remarcă printr-o durabilitate ridicată și rezistență la zgârieturi, ceea ce face din ele un produs pe care îl veți utiliza mulți ani.
 
Setul este realizat din oțel inoxidabilde calitate 18/10Baza tip sandwich cu 3 straturidistribuie perfect căldura și apoi menține temperatura obținută pe întreaga suprafață. Fiecare oală are un capac etanș din oțel inoxidabil cu mâner. Vasele cu baza de calitate tip sandwich și capac, care se potrivește perfect, pot crește semnificativ economiile de energie în timpul gătitului; la aceasta contribuie și baza integrală cu inducție, care funcționează fiabil pe toate plitele cu inducție. Marginea specială pentru turnareasigură turnarea lină a conținutului, astfel nu veți scăpa nicio picătură. Gradația este pe fiecare piesă. Vase robuste cu pereți groși, care garantează o durată lungă de utilizare. 
 
Sunt ușor de curățat și sunt potrivite pentru mașina de spălat vase.Datorită construcției solide, care nu se deformează, se pot utiliza și în cuptor până la 220 °C, cu capac până la 160 °C.
 
Setul conține:
  • oală cu capac pentru sos - 16 cm / 1,6 l
  • cratiță cu capac - 16 cm / 1,6 l
  • cratiță cu capac - 18 cm / 2,2 l
  • cratiță cu capac - 20 cm / 3,1 l
  • oală cu capac - 24 cm / 5,3 l
  • tigaie cu capac - 24 cm / 3,2 l

Parametri şi specificaţii

Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Număr de piese într-un set: 12 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 121194
Distribuie
berghoff

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide