Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bordură autoadezivă Creative, 500 x 14 cm Bordură autoadezivă Creative, 500 x 14 cm
Această bordură cu modele interesant va deveni un accesoriu original şi aparte pentru casa dvs. Se va potrivi cel mai bine în birou. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete. Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, nu se recomandă aplicarea pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea. Produs fabricat în UE. Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de asfixiere.
4,5 19
60

Bordură autoadezivă Creative, 500 x 14 cm

reducere -25%
Bordură autoadezivă Creative, 500 x 14 cm

Bordură autoadezivă Creative, 500 x 14 cm

19 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 20,00 lei 59,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 59,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereAceastă bordură cu modele interesant va deveni un accesoriu original şi aparte pentru casa dvs. Se va potrivi cel mai bine în birou. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete.
 
Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, nu se recomandă aplicarea pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea.
 
Produs fabricat în UE.
 
Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de asfixiere.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Înălţime: 14 cm
Lungime: 500 cm

Codul de catalog:

 680634
Distribuie

Review-uri

4,5 (19 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide