Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bordură autoadezivă Prinţese, 500 x 14 cm Bordură autoadezivă Prinţese, 500 x 14 cm
  Orice fetiţă de va bucura dacă va avea camera decorată cu această bordură cu imagini ale prinţeselor Disney. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete.   Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea.   Produs fabricat în UE. Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de asfixiere.   Parametri tehnici   Material: folie autoadezivă
4,5 6
64

Bordură autoadezivă Prinţese, 500 x 14 cm

reducere -24%
Bordură autoadezivă Prinţese, 500 x 14 cm

Bordură autoadezivă Prinţese, 500 x 14 cm

6 review-uri
Iniţial: 83,99 lei | Reducere: 20,00 lei 63,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 63,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

Descriere

Orice fetiţă de va bucura dacă va avea camera decorată cu această bordură cu imagini ale prinţeselor Disney. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete.
 
Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea.
 
Produs fabricat în UE. Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de asfixiere.
 
Parametri tehnici
 
Material: folie autoadezivă

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 14 cm

Codul de catalog:

 680619
Distribuie

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide