Menu
Bordură autoadezivă Fum colorat, 500 x 14 cm Bordură autoadezivă Fum colorat, 500 x 14 cm
 Dacă doriţi să daţi un aer aparte pereţilor albi plictisitori din casa dvs., cu siguranţă că veţi reuşi cu această bordură. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete.   Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea.   Produs fabricat în UE.   Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de asfixiere.   Parametri tehnici   Material: folie autoadezivă
4,5 5
57

Bordură autoadezivă Fum colorat, 500 x 14 cm

reducere -19%

Bordură autoadezivă Fum colorat, 500 x 14 cm

5 review-uri
Iniţial: 69,99 Lei | Reducere: 13,00 Lei 56,99 Lei  inclusiv TVA Pe noi puteți conta.
Transportatorii noștri livrează.
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 07. 04. 2020  
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

DescriereDacă doriţi să daţi un aer aparte pereţilor albi plictisitori din casa dvs., cu siguranţă că veţi reuşi cu această bordură. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete.
 
Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea.
 
Produs fabricat în UE.
 
Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de asfixiere.
 
Parametri tehnici
 
Material: folie autoadezivă

Înălţime: 14 cm
Lungime: 500 cm
 680635
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide