Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană Crăciun jumbo Altom Rudolf, 600 mlroșu, Cană Crăciun jumbo Altom Rudolf, 600 mlroșu,
Doriți ca anul acesta Sărbătorile de Crăciun să fie unice? Asigurați-vă clipele petrecute cu familia să fie și mai fermecate!Cană albă din porțelan cu toartă, decorată cu steluțe decente,care vor aduce în casă o adevărată magie sa Sărbătorilor de Crăciun.Din această cană puteți savura ceai, vin fiert sau orice altă băutură preferată toată iarna - Crăciunul nu este numai în timpul zilelor de sărbătoare, atmosfera plăcută o puteți evoca și toată perioada de dinaintea Crăciunului. Și un cacao fierbite? Din această cană poate fi savurat și în timpul zilelor de toamnă.
5,0 11
21

Cană Crăciun jumbo Altom Rudolf, 600 mlroșu,

Cană Crăciun jumbo Altom Rudolf, 600 mlroșu,

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDoriți ca anul acesta Sărbătorile de Crăciun să fie unice? Asigurați-vă clipele petrecute cu familia să fie și mai fermecate!

Cană albă din porțelan cu toartă, decorată cu steluțe decente,care vor aduce în casă o adevărată magie sa Sărbătorilor de Crăciun.

Din această cană puteți savura ceai, vin fiert sau orice altă băutură preferată toată iarna - Crăciunul nu este numai în timpul zilelor de sărbătoare, atmosfera plăcută o puteți evoca și toată perioada de dinaintea Crăciunului. Și un cacao fierbite? Din această cană poate fi savurat și în timpul zilelor de toamnă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 600 ml

Codul de catalog:

 119001
Distribuie
altom

Review-uri

5,0 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide