Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.
Gata cu risipa de mâncare! Capace practice din silicon vor servi nu numai pentru resturi de alimente, precum fructe și legume, dar și pentru acoperirea bolurilor, conservelor sau pentru recipiente în loc de un capac clasic. Vor crea un capac etanș și impermeabil, pentru a preveni uscarea sau stricarea alimentelor. La alimentele aromatice va preveni apariția mirosurilor nedorite în frigider. Capacele sunt din silicon ușor elastic, se vor adapta și se vor fixa ușor pe recipientul dorit. În plus setul conține 6 dimensiuni practice. Siliconul este compatibil cu alimente, nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic. Datorită realizării transparente veți putea verifica ușor starea alimentelor depozitate. Avantaje: menține alimente mai proaspete fără uscare închidere ermetică cu anti-scurgere refolosibile siliconul nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic utilizare multiplă 6 capace de dimensiune: 6,5 cm, 9,5 cm, 11,5 cm, 14,5 cm, 16,5 cm și 21 cm
4,0 688
23

Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.

Reducere -54%
Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 73 clienţi

Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.

688 review-uri
Iniţial: 49,99 lei | Reducere: 27,00 lei 22,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 22,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 04. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereGata cu risipa de mâncare! Capace practice din silicon vor servi nu numai pentru resturi de alimente, precum fructe și legume, dar și pentru acoperirea bolurilor, conservelor sau pentru recipiente în loc de un capac clasic. Vor crea un capac etanș și impermeabil, pentru a preveni uscarea sau stricarea alimentelor. La alimentele aromatice va preveni apariția mirosurilor nedorite în frigider.
 
Capacele sunt din silicon ușor elastic, se vor adapta și se vor fixa ușor pe recipientul dorit. În plus setul conține 6 dimensiuni practice. Siliconul este compatibil cu alimente, nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic. Datorită realizării transparente veți putea verifica ușor starea alimentelor depozitate.
 
Avantaje:
  • menține alimente mai proaspete fără uscare
  • închidere ermetică cu anti-scurgere
  • refolosibile
  • siliconul nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic
  • utilizare multiplă
  • 6 capace de dimensiune: 6,5 cm, 9,5 cm, 11,5 cm, 14,5 cm, 16,5 cm și 21 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Maşina de spălat: Nu
Material: silicon
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 802824
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (688 review-uri)
96 % clienţii recomandă
18 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide