Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Castron Avocado Plastia, fildeș Castron Avocado Plastia,  fildeș
 Ați cultivat vreodată avocado? Așa că data viitoare când faceți quacamole, nu aruncați sâmburele și plantați-l în acest bol special. Avocado este puțin leneș și va dura ceva timp să crească, dar când prima rădăcină va ieși din sâmbure veți fi încântați. Veți crește un minunat partener de interior, dar este nevoie de răbdare. De asemenea, puteți folosi bolul pentru a crește muguri proaspeți de ceapă. Recomandăm combinarea cu alte produse pentru cultivarea acasă: microgreens și regrow. Veți crea un rezervor verde de vitamine chiar pe blatul sau masa din bucătărie.
4,5 6
20

Castron Avocado Plastia, fildeș

Castron Avocado Plastia, fildeș

6 review-uri
19,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 19,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 8 Norocei

DescriereAți cultivat vreodată avocado? Așa că data viitoare când faceți quacamole, nu aruncați sâmburele și plantați-l în acest bol special. Avocado este puțin leneș și va dura ceva timp să crească, dar când prima rădăcină va ieși din sâmbure veți fi încântați. Veți crește un minunat partener de interior, dar este nevoie de răbdare. De asemenea, puteți folosi bolul pentru a crește muguri proaspeți de ceapă.

Recomandăm combinarea cu alte produse pentru cultivarea acasă: microgreens și regrow. Veți crea un rezervor verde de vitamine chiar pe blatul sau masa din bucătărie.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16 cm
Culoare: naturală
Greutate: 0,04 kg
Înălţime: 3 cm
Lăţime: 16 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 698783
Distribuie
plastia

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide