Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas cu alarmă design Karlsson 5711WH, diam. 14 cm Ceas cu alarmă design Karlsson 5711WH, diam. 14 cm
 Sunteți un admirator al stilului retro? Atunci acest ceas cu alarmă de design de la Karlsson confecționat din lac alb mat vi se potrivește. Cu siguranță, veți aprecia mișcarea lină și silențioasă a secundarului, care nu vă va deranja cu tic-tacul enervant. Cadranul este acoperit cu sticlă protectoare. Ceasul funcționează pe bază de cuarț și este alimentat de baterie.   Marca Karlsson este pe piață din anul 1999. Cu birouri în peste 80 de țări, este una dintre cele mai populare și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson apare de mai multe ori pe an cu noi modele care uimesc în mod constant prin originalitatea și noutatea lor.   Dacă de la ceas vă așteptați la design și bun gust, alegeți marca Karlsson.
5,0 1
192

Ceas cu alarmă design Karlsson 5711WH, diam. 14 cm

Ceas cu alarmă design Karlsson 5711WH, diam. 14 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSunteți un admirator al stilului retro? Atunci acest ceas cu alarmă de design de la Karlsson confecționat din lac alb mat vi se potrivește. Cu siguranță, veți aprecia mișcarea lină și silențioasă a secundarului, care nu vă va deranja cu tic-tacul enervant. Cadranul este acoperit cu sticlă protectoare. Ceasul funcționează pe bază de cuarț și este alimentat de baterie.
 
Marca Karlsson este pe piață din anul 1999. Cu birouri în peste 80 de țări, este una dintre cele mai populare și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson apare de mai multe ori pe an cu noi modele care uimesc în mod constant prin originalitatea și noutatea lor.
 
Dacă de la ceas vă așteptați la design și bun gust, alegeți marca Karlsson.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 20 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 684752
Distribuie
karlsson

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide