Ceas LED de masă Karlsson 5652DW, de design, cualarmă, 16 x 7 cm Ceas LED de masă Karlsson 5652DW, de design, cualarmă, 16 x 7 cm
 Uitați de ceasurile deșteptătoare vechi sau din plastic, care nu se potrivesc în interioarele moderne. Marca olandeză Karlsson vine cu un ceas de masă, cu alarmă, în imitație de furnir de nuc, care corespunde tuturor ideilor de design atemporal. Acest ceas de masă cu alarmă va deveni i piesă dominantă pe noptiera dvs., așa că nu îl veți învinovății pentru trezirea nemiloasă de dimineață. Ceasul funcționează cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse în pachet). Se poate încărca și prin cablul USB inclus în pachet.   Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.   Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.
5,0 2
270

Ceas LED de masă Karlsson 5652DW, de design, cualarmă, 16 x 7 cm

Transport gratuit
Ceas LED de masă Karlsson 5652DW, de design, cualarmă, 16 x 7 cm

Ceas LED de masă Karlsson 5652DW, de design, cualarmă, 16 x 7 cm

2 review-uri
269,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 10. 2021  
Cumpărând obţineţi 60 Norocei

DescriereUitați de ceasurile deșteptătoare vechi sau din plastic, care nu se potrivesc în interioarele moderne. Marca olandeză Karlsson vine cu un ceas de masă, cu alarmă, în imitație de furnir de nuc, care corespunde tuturor ideilor de design atemporal. Acest ceas de masă cu alarmă va deveni i piesă dominantă pe noptiera dvs., așa că nu îl veți învinovății pentru trezirea nemiloasă de dimineață. Ceasul funcționează cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse în pachet). Se poate încărca și prin cablul USB inclus în pachet.
 
Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.
 
Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Culoare: maro
Înălţime: 7 cm
Lăţime: 16 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 684760
Distribuie
karlsson

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide