Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm
 Acest ceas de perete de la marca Karlsson este minunat de simplu. Datorită designului minimalist arată modern și atemporal. Cadranul gravat și limbile sunt aurii. Mecanism de ceas cu cuarț este alimentat cu o baterii AA (nu este inclusă în pachet).   Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt niște accesorii de design de calitate, imaginative și funcționale, care dau un aer aparte oricărui interior. Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.   Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.
0,0 0
299

Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm

Transport gratuit
Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm

Ceas de design, de perete, Karlsson 5788WH, diam. 30 cm

298,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 10. 08. 2021  
Cumpărând obţineţi 59 Norocei

DescriereAcest ceas de perete de la marca Karlsson este minunat de simplu. Datorită designului minimalist arată modern și atemporal. Cadranul gravat și limbile sunt aurii. Mecanism de ceas cu cuarț este alimentat cu o baterii AA (nu este inclusă în pachet).
 
Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt niște accesorii de design de calitate, imaginative și funcționale, care dau un aer aparte oricărui interior. Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.
 
Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume.
Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 3,5 cm
Culoare: alb
Diametru: 30 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 692853
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide