Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas deșteptător de design Karlsson 5752WG, 11 cm Ceas deșteptător de design Karlsson 5752WG, 11 cm
 Un ceas deșteptător minimalist este tocmai potrivit pentru noptiera dumneavoastră. Un cadran simplu în combinație cu carcasa din metal mată oferă un aspect elegant. Cadranul este acoperit de sticla de protecție. Secundarul se mișcă silențios. Ceasul funcționează pe bază de cuarț și este alimentat cu baterii de tip AA. (bateria nu face parte din ambalaj). Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt accesorii de calitate, imaginative și funcționale, care vor înviora orice interior. În caz că doriți un ceas de desig, alegeți marca Karlsson. Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.
0,0 0
170

Ceas deșteptător de design Karlsson 5752WG, 11 cm

Ceas deșteptător de design Karlsson 5752WG, 11 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn ceas deșteptător minimalist este tocmai potrivit pentru noptiera dumneavoastră. Un cadran simplu în combinație cu carcasa din metal mată oferă un aspect elegant. Cadranul este acoperit de sticla de protecție. Secundarul se mișcă silențios. Ceasul funcționează pe bază de cuarț și este alimentat cu baterii de tip AA.

(bateria nu face parte din ambalaj).

Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt accesorii de calitate, imaginative și funcționale, care vor înviora orice interior. În caz că doriți un ceas de desig, alegeți marca Karlsson.

Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Culoare: gri
Diametru: 11 cm
Înălţime: 11 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 692723

Fişiere ataşate:

Karlsson.pdf

Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide