Menu
Compactor Cutie de depozitare pliabilă Vicky, 50 x 40 x 25 cm Compactor Cutie de depozitare pliabilă Vicky, 50 x 40 x 25 cm
 Avem aici ajutoare perfecte pentru fanii ordinii și curățeniei. Organizatoare de depozitare practice și de înaltă calitate pentru haine, care vor proteja piesele preferate.   Cutia de depozitare marca Compactor se bazează pe aspectul său simplu, dar modern cu un print frumos. Cutie uimitoare și cu design, cu capac pentru obiecte mici, pe care doriți să le aveți împreună și nu trebuie să petreceți ore căutându-le. Ideal pentru produse cosmetice, bijuterii și articole mai mici de îmbrăcăminte.   Cutia de depozitare pliabilă simplifică curățenia și organizarea lucrurilor în casă. Cutia are o structură solidă, mânere practice pe lateral și se închide cu un capac din carton.
0,0 0
41

Compactor Cutie de depozitare pliabilă Vicky, 50 x 40 x 25 cm

Noutate
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Compactor Cutie de depozitare pliabilă Vicky, 50 x 40 x 25 cm

40,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: luni 02. 11. 2020  
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereAvem aici ajutoare perfecte pentru fanii ordinii și curățeniei. Organizatoare de depozitare practice și de înaltă calitate pentru haine, care vor proteja piesele preferate.
 
Cutia de depozitare marca Compactor se bazează pe aspectul său simplu, dar modern cu un print frumos. Cutie uimitoare și cu design, cu capac pentru obiecte mici, pe care doriți să le aveți împreună și nu trebuie să petreceți ore căutându-le. Ideal pentru produse cosmetice, bijuterii și articole mai mici de îmbrăcăminte.
 
Cutia de depozitare pliabilă simplifică curățenia și organizarea lucrurilor în casă. Cutia are o structură solidă, mânere practice pe lateral și se închide cu un capac din carton.

Adâncime: 40 cm
Culoare: alb + negru
Greutate: 0,67 kg
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 50 cm
 118742
Distribuie
compactor

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide