Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș - suport antiderapant UH Orion 46 x 122 cm Covoraș - suport antiderapant UH Orion  46 x 122 cm
 În casă, în magazin și în atelier puteți folosi covorașul antiderapant realizat din plastic PEVA. Mai ales acolo unde mobilierul ar putea fi deteriorat. Poate fi tăiat și așezat pe fundul sertarelor și al dulapurilor. Previne alunecarea necontrolată a obiectelor, murdărirea sau zgârierea suprafețelor. Dimensiunea rolei este de 46 x 122 cm, este transparentă, cu o textură antiderapantă, cu model fin pe suprafață. .
0,0 0
16

Covoraș - suport antiderapant UH Orion 46 x 122 cm

reducere -6% Noutate
Covoraș - suport antiderapant UH Orion  46 x 122 cm Covoraș - suport antiderapant UH Orion  46 x 122 cm Covoraș - suport antiderapant UH Orion  46 x 122 cm Covoraș - suport antiderapant UH Orion  46 x 122 cm Covoraș - suport antiderapant UH Orion  46 x 122 cm

Covoraș - suport antiderapant UH Orion 46 x 122 cm

Iniţial: 16,99 lei | Reducere: 1,00 lei 15,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 15,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 5 Norocei

DescriereÎn casă, în magazin și în atelier puteți folosi covorașul antiderapant realizat din plastic PEVA. Mai ales acolo unde mobilierul ar putea fi deteriorat. Poate fi tăiat și așezat pe fundul sertarelor și al dulapurilor.

Previne alunecarea necontrolată a obiectelor, murdărirea sau zgârierea suprafețelor. Dimensiunea rolei este de 46 x 122 cm, este transparentă, cu o textură antiderapantă, cu model fin pe suprafață.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: transparent
Greutate: 0,17 kg
Lăţime: 46 cm
Lungime: 122 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 131730
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide