Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraş cocos Câine negru 358, verde, 40 x 60 cm Covoraş cocos Câine negru 358, verde, 40 x 60 cm
 Un covoraş din cocos care nu trebuie să lipsească din faţa niciunei uşi din casă. Acest covoraş de calitate din fibre de cocos este frumos, dar în special practic. Sarcina principală a covoraşelor este aceea de a capta impurităţile. Suprafaţa sub formă de perie va curăţa automat tălpile încălţămintei celor care intră, ajutându-vă să vă păstraţi casa curată. Covoraşul este, în plus, cartea de vizită, modelul lui sugerând multe despre locatari oaspeţilor dar şi trecătorilor.
4,5 43
40

Covoraş cocos Câine negru 358, verde, 40 x 60 cm

Reducere
Covoraş cocos Câine negru 358, verde, 40 x 60 cm

Covoraş cocos Câine negru 358, verde, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn covoraş din cocos care nu trebuie să lipsească din faţa niciunei uşi din casă. Acest covoraş de calitate din fibre de cocos este frumos, dar în special practic. Sarcina principală a covoraşelor este aceea de a capta impurităţile. Suprafaţa sub formă de perie va curăţa automat tălpile încălţămintei celor care intră, ajutându-vă să vă păstraţi casa curată. Covoraşul este, în plus, cartea de vizită, modelul lui sugerând multe despre locatari oaspeţilor dar şi trecătorilor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni: 40 x 60 cm
Material: 60 % fibră de nucă de cocos, 40 % cauciuc

Codul de catalog:

 218549
Distribuie

Review-uri

4,5 (43 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide