Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș intrare HOME ELEMENTE de nucă de cocos Câine, 43 x 73 cm Covoraș intrare HOME ELEMENTE de nucă de cocos Câine, 43 x 73 cm
 Covorașul din nucă de cocos cu un motiv frumos "CÂINE" curăță tălpile fiecărui venit și este astfel un ajutor excelent împotriva murdăriei. Nu trebuie să lipsească din fața oricărei uși de intrare, pe balcon sau pe terasă. Suportul din cauciuc garantează cea mai bună fixare pe podea.
0,0 0
54

Covoraș intrare HOME ELEMENTE de nucă de cocos Câine, 43 x 73 cm

Noutate
Covoraș intrare HOME ELEMENTE de nucă de cocos Câine, 43 x 73 cm

Covoraș intrare HOME ELEMENTE de nucă de cocos Câine, 43 x 73 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorașul din nucă de cocos cu un motiv frumos "CÂINE" curăță tălpile fiecărui venit și este astfel un ajutor excelent împotriva murdăriei. Nu trebuie să lipsească din fața oricărei uși de intrare, pe balcon sau pe terasă. Suportul din cauciuc garantează cea mai bună fixare pe podea.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Dimensiuni: 43 x 73 cm
Material: fibră de nucă de cocos

Codul de catalog:

 241127
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide