Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm
 Această cratiță de calitate, din colecția Black Rose Collection, este fabricată din aluminiu călit de calitate și își va găsi cu siguranță locul și în bucătăria dvs. Este prevăzută cu 3 straturi non-aderente, cu structură de marmură, pentru gătit cu minim de grăsime. Cratița este rezistentă la șocuri și la deformare. Mânerul moale ergonomic Soft-Touch permite o manipulare ușoară și sigură. Cratița are un capac termorezistent cu margine din silicon, mâner din inox și orificiu pentru evacuarea aburului. Fundul cu turbo-inducție distribuie uniform căldura pe toată suprafața; mâncarea nu se arde și economisește până la 35 % energie Ecofriendly, nu conține PFOA, plumb şi nici cadmiu. Potrivită pentru cuptoare până o temperatură maximă 180 °C.  
0,0 0
272

Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm

Transport gratuit
Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm

Cratiță Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm

271,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 21. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 49 Norocei

DescriereAceastă cratiță de calitate, din colecția Black Rose Collection, este fabricată din aluminiu călit de calitate și își va găsi cu siguranță locul și în bucătăria dvs. Este prevăzută cu 3 straturi non-aderente, cu structură de marmură, pentru gătit cu minim de grăsime. Cratița este rezistentă la șocuri și la deformare. Mânerul moale ergonomic Soft-Touch permite o manipulare ușoară și sigură. Cratița are un capac termorezistent cu margine din silicon, mâner din inox și orificiu pentru evacuarea aburului. Fundul cu turbo-inducție distribuie uniform căldura pe toată suprafața; mâncarea nu se arde și economisește până la 35 % energie Ecofriendly, nu conține PFOA, plumb şi nici cadmiu. Potrivită pentru cuptoare până o temperatură maximă 180 °C.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 12,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da
Volum: 6,1 l

Codul de catalog:

 114741
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide