Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm Tigaie Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm
  Tigaia Black Rose Collection, marca Berlinger Haus - un ajutor ideal pentru bucătarii începători și avansați, dar și un accesoriu elegant în bucătărie. Miezul tigăii este din aluminiu călit, care excelează prin stabilitate conductibilitate termică înaltă, ceea ce permite atât încălzirea rapidă și uniformă pe toată suprafața cât și menținerea unei temperaturi constante în timpul gătitului. Corpul tigăi are o margine întărită pentru o rezistență mai bună la impact. Suprafața non-aderentă marmorată face ca mâncarea preparată să se prindă. Este prevăzută cu un mâner cu formă ergonomică și tratament antialunecare, care se ține bine în mână și permite o manipulare sigură. Datorită elementelor izolate, mânerul rămâne rece în timpul gătitului și nu arde. Fundul cu turbo-inducție economisește până la 35 % energie și permite coacerea uniformă a cărnii, amestecurilor de carne și a altor preparate culinare. Mâncarea își păstrează gustul și suculența naturale. Tigaia este compatibilă cu toate tipurile de plite - electrice, pe gaz, vitro-ceramice și cu inducție. Potrivită şi pentru cuptoare până o temperatură maximă 160 °C. Datorită proprietăților non-aderente peste standard, curățarea este rapidă și ușoară, fiind suficient să se spele cu apă caldă și cu un burete. Ideală pentru gătitul, înăbușitul și prăjitul de zi cu zi al diferitelor tipuri de mâncare.  
0,0 0
104

Tigaie Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm

Tigaie Berlinger Haus Black Rose Collection,28 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tigaia Black Rose Collection, marca Berlinger Haus - un ajutor ideal pentru bucătarii începători și avansați, dar și un accesoriu elegant în bucătărie. Miezul tigăii este din aluminiu călit, care excelează prin stabilitate conductibilitate termică înaltă, ceea ce permite atât încălzirea rapidă și uniformă pe toată suprafața cât și menținerea unei temperaturi constante în timpul gătitului. Corpul tigăi are o margine întărită pentru o rezistență mai bună la impact.

Suprafața non-aderentă marmorată face ca mâncarea preparată să se prindă. Este prevăzută cu un mâner cu formă ergonomică și tratament antialunecare, care se ține bine în mână și permite o manipulare sigură. Datorită elementelor izolate, mânerul rămâne rece în timpul gătitului și nu arde.

Fundul cu turbo-inducție economisește până la 35 % energie și permite coacerea uniformă a cărnii, amestecurilor de carne și a altor preparate culinare. Mâncarea își păstrează gustul și suculența naturale. Tigaia este compatibilă cu toate tipurile de plite - electrice, pe gaz, vitro-ceramice și cu inducție. Potrivită şi pentru cuptoare până o temperatură maximă 160 °C. Datorită proprietăților non-aderente peste standard, curățarea este rapidă și ușoară, fiind suficient să se spele cu apă caldă și cu un burete. Ideală pentru gătitul, înăbușitul și prăjitul de zi cu zi al diferitelor tipuri de mâncare.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 5,2 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu cu suprafața din ceramică
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 119665
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide