Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă
 Puteți cultiva plante și pe balcon. Cutie elegantă cu auto-udare, care maximizează utilizarea spațiilor mici. Ideală pentru balustradele urbane de balcon, terasă sau gard. Pentru cultivarea căpșunilor și a plantelor ierboase și mono-anuale. Poate fi utilizat pe balustrade rotunde și pătrate cu diametrul de 6 cm.   Aspectul modern și ingenios provine din atelierul tinerilor designeri cehi, studiourile WRKS. Udarea se face fără probleme - Berberis are un rezervor de apă mare, cu un contor de nivel, o gaură suficient de mare pentru udarea și pentru scurgerea apei în exces. Pentru creșterea florilor, plantelor ierboase și a legumelor mici.
4,0 8
72

Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă

reducere -45%
Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă

Cutie cu auto-udare Plastia Berberis 30, teracotă

8 review-uri
Iniţial: 129,99 lei | Reducere: 58,00 lei 71,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 71,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 31. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescrierePuteți cultiva plante și pe balcon. Cutie elegantă cu auto-udare, care maximizează utilizarea spațiilor mici. Ideală pentru balustradele urbane de balcon, terasă sau gard. Pentru cultivarea căpșunilor și a plantelor ierboase și mono-anuale. Poate fi utilizat pe balustrade rotunde și pătrate cu diametrul de 6 cm.
 
Aspectul modern și ingenios provine din atelierul tinerilor designeri cehi, studiourile WRKS. Udarea se face fără probleme - Berberis are un rezervor de apă mare, cu un contor de nivel, o gaură suficient de mare pentru udarea și pentru scurgerea apei în exces. Pentru creșterea florilor, plantelor ierboase și a legumelor mici.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 26 cm
Autoirigare: Da
Culoare: maro
Greutate: 1,04 kg
Înălţime: 24 cm
Lăţime: 30 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 683099
Distribuie
plastia

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide