Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Plastia Jardinieră cu auto-udare Berberis 30, a ntracit Plastia Jardinieră cu auto-udare Berberis 30, a ntracit
 Puteți cultiva plante și pe balcon. Cutie elegantă cu auto-udare, care maximizează utilizarea spațiilor mici. Ideală pentru balustradele urbane de balcon, terasă sau gard. Pentru cultivarea căpșunilor, plantelor aromatice și plantelor anuale. Poate fi utilizat pe balustrade rotunde și pătrate cu diametrul de 6 cm.   Aspectul modern și ingenios provine din atelierul tinerilor designeri cehi, studiourile WRKS. Udarea se face fără probleme - Berberis are un rezervor de apă mare, cu un contor de nivel, o gaură suficient de mare pentru udarea și pentru scurgerea apei în exces. Pentru cultivarea florilor, plantelor aromatice și legumelor mici.
4,5 23
74

Plastia Jardinieră cu auto-udare Berberis 30, a ntracit

reducere -43%
Plastia Jardinieră cu auto-udare Berberis 30, a ntracit Plastia Jardinieră cu auto-udare Berberis 30, a ntracit

Plastia Jardinieră cu auto-udare Berberis 30, a ntracit

23 review-uri
Iniţial: 129,99 lei | Reducere: 56,00 lei 73,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 73,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescrierePuteți cultiva plante și pe balcon. Cutie elegantă cu auto-udare, care maximizează utilizarea spațiilor mici. Ideală pentru balustradele urbane de balcon, terasă sau gard. Pentru cultivarea căpșunilor, plantelor aromatice și plantelor anuale. Poate fi utilizat pe balustrade rotunde și pătrate cu diametrul de 6 cm.
 
Aspectul modern și ingenios provine din atelierul tinerilor designeri cehi, studiourile WRKS. Udarea se face fără probleme - Berberis are un rezervor de apă mare, cu un contor de nivel, o gaură suficient de mare pentru udarea și pentru scurgerea apei în exces. Pentru cultivarea florilor, plantelor aromatice și legumelor mici.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 26 cm
Autoirigare: Da
Culoare: gri
Greutate: 1,04 kg
Înălţime: 24 cm
Lăţime: 30 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 683101
Distribuie
plastia

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide