Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune LED de Crăciun Cylinder withsnowflakes, roșu, 7 x 15 cm Decorațiune LED de Crăciun Cylinder withsnowflakes, roșu, 7 x 15 cm
 Această decora?iune frumoasă din sticlă va lumina camera de zi sau bucătăria ?i va crea în casa dvs. o atmosferă fermecătoare de Crăciun. Cele 12 LED-uri luminează al cald. Este împodobită cu motive de iarnă decupate cu laser.
4,0 8
40

Decorațiune LED de Crăciun Cylinder withsnowflakes, roșu, 7 x 15 cm

Decorațiune LED de Crăciun Cylinder withsnowflakes, roșu, 7 x 15 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă decora?iune frumoasă din sticlă va lumina camera de zi sau bucătăria ?i va crea în casa dvs. o atmosferă fermecătoare de Crăciun. Cele 12 LED-uri luminează al cald. Este împodobită cu motive de iarnă decupate cu laser.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Diametru: 7 cm
Înălţime: 15 cm
Material: sticlă

Codul de catalog:

 690186
Distribuie

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide