Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dezumidificator Everbrand Absodry Duo FamilyBag, roz Dezumidificator Everbrand Absodry Duo FamilyBag, roz
  Reduceți riscul apariției mucegaiului și a mirosurilor și reduceți umiditatea din locuința dumneavoastră. Dispozitivul de absorbție a umezelii are forma unui cilindru discret și este conceput pentru a fi un accesoriu plăcut în orice casă modernă. Funcționează silențios și singura dvs. sarcină este să turnați rezervorul de apă condensată la fiecare câteva zile. Datorită culorii și formei sale, nu va fi deranjant nicăieri și, bineînțeles, îl puteți muta dintr-un loc în altul. Excesul de umiditate apare foarte des în baie sau în bucătărie. Nivelul ideal de umiditate (40-60%) este adesea depășit în aceste locuri și există riscul apariției alergiilor sau a dificultăților respiratorii. Dezumidificatorul Everbrand vă poate ajuta și veți fi surprins de câtă apă va trebui să turnați din rezervor în câteva zile. Puneți capăt unui mediu inconfortabil, care este deosebit de neplăcut pentru persoanele cu alergii la mucegai . Pachetul include un pachet de cristale speciale. pe care trebuie doar să le scoateți din punga de plastic și să le puneți în aparat. În funcție de umiditatea din interior, vor funcționa pe timp de până la 90 de zile. În acest timp, va trebui să goliți rezervorul de condensare. Când cristalele și-au epuizat funcția, trebuie înlocuite. Cartușele de înlocuire pentru absorbantul Everbrand sunt disponibile în mod obișnuit la un preț rezonabil. Parametri: nu necesită conectarea la rețea electrică fabricat din plastic reciclat dimensiunea maximă a încăperii 50 m3 durata maximă de funcționare a unei rezerve: până la 90 de zile neutralizează mirosurile din încăpere
5,0 9
122

Dezumidificator Everbrand Absodry Duo FamilyBag, roz

Dezumidificator Everbrand Absodry Duo FamilyBag, roz

9 review-uri
121,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 121,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

Descriere

Reduceți riscul apariției mucegaiului și a mirosurilor și reduceți umiditatea din locuința dumneavoastră. Dispozitivul de absorbție a umezelii are forma unui cilindru discret și este conceput pentru a fi un accesoriu plăcut în orice casă modernă. Funcționează silențios și singura dvs. sarcină este să turnați rezervorul de apă condensată la fiecare câteva zile. Datorită culorii și formei sale, nu va fi deranjant nicăieri și, bineînțeles, îl puteți muta dintr-un loc în altul.

Excesul de umiditate apare foarte des în baie sau în bucătărie. Nivelul ideal de umiditate (40-60%) este adesea depășit în aceste locuri și există riscul apariției alergiilor sau a dificultăților respiratorii. Dezumidificatorul Everbrand vă poate ajuta și veți fi surprins de câtă apă va trebui să turnați din rezervor în câteva zile. Puneți capăt unui mediu inconfortabil, care este deosebit de neplăcut pentru persoanele cu alergii la mucegai .

Pachetul include un pachet de cristale speciale. pe care trebuie doar să le scoateți din punga de plastic și să le puneți în aparat. În funcție de umiditatea din interior, vor funcționa pe timp de până la 90 de zile. În acest timp, va trebui să goliți rezervorul de condensare. Când cristalele și-au epuizat funcția, trebuie înlocuite. Cartușele de înlocuire pentru absorbantul Everbrand sunt disponibile în mod obișnuit la un preț rezonabil.

Parametri:

  • nu necesită conectarea la rețea electrică
  • fabricat din plastic reciclat
  • dimensiunea maximă a încăperii 50 m3
  • durata maximă de funcționare a unei rezerve: până la 90 de zile
  • neutralizează mirosurile din încăpere

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14,8 cm
Culoare: roz
Greutate: 1,15 kg
Înălţime: 21,5 cm
Lăţime: 14,8 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 805904
Distribuie
evebrand

Review-uri

5,0 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide