Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză din sticlă Orion Bela inimă, cu balama, 1,5 l Doză din sticlă Orion Bela inimă, cu balama, 1,5 l
 Borcanul BELLA, cu volum de 1,5 l, poate fi folosit la păstrarea fructelor, legumelor sau ciupercilor deshidratate. De asemenea, servește și pentru a păstra paste, orez, leguminoase, fulgi de porumb, produse de cofetărie și alte delicatese. Închiderea etanșă a conținutului este asigurată de o garnitură din silicon și de o clemă din sârmă. Poate fi și un frumos cadou hand made, umplută cu straturi de alune și semințe. Dacă puneți o lumânare sau pietricele în ea, va fi și o decorațiune frumoasă pentru masa dvs.
4,5 18
32

Doză din sticlă Orion Bela inimă, cu balama, 1,5 l

Doză din sticlă Orion Bela inimă, cu balama, 1,5 l

18 review-uri
31,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 31,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 06. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereBorcanul BELLA, cu volum de 1,5 l, poate fi folosit la păstrarea fructelor, legumelor sau ciupercilor deshidratate. De asemenea, servește și pentru a păstra paste, orez, leguminoase, fulgi de porumb, produse de cofetărie și alte delicatese. Închiderea etanșă a conținutului este asigurată de o garnitură din silicon și de o clemă din sârmă. Poate fi și un frumos cadou hand made, umplută cu straturi de alune și semințe. Dacă puneți o lumânare sau pietricele în ea, va fi și o decorațiune frumoasă pentru masa dvs.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 11,5 cm
Greutate: 0,87 kg
Înălţime: 22 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 1,5 l

Codul de catalog:

 126492
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (18 review-uri)
94 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide