Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de periniță delux Francesca, 40 x 40 cm Față de periniță delux Francesca, 40 x 40 cm
 Bucurați-vă de confort maxim cu bumbacul DELUXE. Fața de pernă Francesca din bumbac este foarte fină și plăcută la atingere. Țesătura are o densitate mare de fire foarte fine. Recomandămfața de pernă ca o completare a lenjerieiFrancesca, pe care o puteți găsi și în oferta noastră. Confecționat în Republica Cehă. Fețele de pernă sunt cusute din metraj iar din cauza varietății de modele, fiecare față de pernă poate fi puțin diferită. Fotografia este doar ilustrativă.
0,0 0
17

Față de periniță delux Francesca, 40 x 40 cm

Față de periniță delux Francesca, 40 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBucurați-vă de confort maxim cu bumbacul DELUXE. Fața de pernă Francesca din bumbac este foarte fină și plăcută la atingere. Țesătura are o densitate mare de fire foarte fine. Recomandăm fața de pernă ca o completare a lenjeriei Francesca, pe care o puteți găsi și în oferta noastră. Confecționat în Republica Cehă.

Fețele de pernă sunt cusute din metraj iar din cauza varietății de modele, fiecare față de pernă poate fi puțin diferită. Fotografia este doar ilustrativă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 40 x 40 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 204484
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide