Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă 4Home Salazar albastu -gri, 2x 40 x 40 cm Față de pernă 4Home Salazar albastu -gri, 2x 40 x 40 cm
 Decorați camera dumneavoastră cu ajutorul acestei fețe de pernă în decorul elegant Salazar în culoare modernă de albastru-gri. Veți avea parte de o atmosferă plăcută și de un confort maxim și relax. Perne decorative și fețe de pernă pot ajusta și vor înviora orice interior. Această față de pernă este modernă și va fi potrivită pentru orice interior, este un obiect textil de nelipsit în casă. Perne și fețe de pernă au un rol decorativ în ziua de astăzi, împodobiți interiorul casei dvs și veți avea parte de bucurie și ambianță plăcută. 
4,0 71
14

Față de pernă 4Home Salazar albastu -gri, 2x 40 x 40 cm

Față de pernă 4Home Salazar albastu -gri, 2x 40 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDecorați camera dumneavoastră cu ajutorul acestei fețe de pernă în decorul elegant Salazar în culoare modernă de albastru-gri. Veți avea parte de o atmosferă plăcută și de un confort maxim și relax. Perne decorative și fețe de pernă pot ajusta și vor înviora orice interior. Această față de pernă este modernă și va fi potrivită pentru orice interior, este un obiect textil de nelipsit în casă.

Perne și fețe de pernă au un rol decorativ în ziua de astăzi, împodobiți interiorul casei dvs și veți avea parte de bucurie și ambianță plăcută.Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 40 x 40 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Material: 100% poliester
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 284489
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (71 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide