Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă Catrin crem, 45 x 45 cm Față de pernă Catrin crem, 45 x 45 cm
  Față de pernă cusută din imitație de blăniță de lux, este finuță și plăcută la atingere, veți avea senzația că mângăiați o pisică britanică. Fața de pernă Catrin este deosebită prin finisaj perfect, cu păr dens și o imitație reală de blăniță. Instrucțiuni de întreținere: nu se recomandă spălarea produsului. Se poate curăța cu aspirator sau puteți șterge fața de pernă cu o lavetă umedă.
4,5 12
44

Față de pernă Catrin crem, 45 x 45 cm

Față de pernă Catrin crem, 45 x 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere Față de pernă cusută din imitație de blăniță de lux, este finuță și plăcută la atingere, veți avea senzația că mângăiați o pisică britanică. Fața de pernă Catrin este deosebită prin finisaj perfect, cu păr dens și o imitație reală de blăniță.

Instrucțiuni de întreținere: nu se recomandă spălarea produsului. Se poate curăța cu aspirator sau puteți șterge fața de pernă cu o lavetă umedă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Dimensiuni pernă: 45 x 45 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 225588
Distribuie

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide