Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm
 Fața de pernă Reena de lux este confecționată din bumbac egiptean de cea mai înaltă calitate, fiind vorba despre bumbac mercerizat pieptănat. Tratamentul special oferă o călcare ușoară, strălucire asemănătoare mătăsii și face materialul plăcut la atingere.   Fața de pernă din mako-bumbac este plăcută atât vara, când este caniculă (răcorește frumos), dar și iarna, când încălzește plăcut. În plus, este foarte moale, netedă și are u durabilitate mare.   Această față de pernă, cu un model decent dar strălucitor, va crea o atmosferă romantică în dormitorul dvs. Fața de pernă este împodobită cu o panglică și bordură decorativă. Închidere confortabilă cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni.
0,0 0
215

Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm

Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFața de pernă Reena de lux este confecționată din bumbac egiptean de cea mai înaltă calitate, fiind vorba despre bumbac mercerizat pieptănat. Tratamentul special oferă o călcare ușoară, strălucire asemănătoare mătăsii și face materialul plăcut la atingere.
 
Fața de pernă din mako-bumbac este plăcută atât vara, când este caniculă (răcorește frumos), dar și iarna, când încălzește plăcut. În plus, este foarte moale, netedă și are u durabilitate mare.
 
Această față de pernă, cu un model decent dar strălucitor, va crea o atmosferă romantică în dormitorul dvs. Fața de pernă este împodobită cu o panglică și bordură decorativă. Închidere confortabilă cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 40 x 80 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac damasc
Mărime: 40 x 80 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 231005
Distribuie
stellaateliers

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide