Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm
 Fața de pernă Reena de lux este confecționată din bumbac egiptean de cea mai înaltă calitate, fiind vorba despre bumbac mercerizat pieptănat. Tratamentul special oferă o călcare ușoară, strălucire asemănătoare mătăsii și face materialul plăcut la atingere.   Fața de pernă din mako-bumbac este plăcută atât vara, când este caniculă (răcorește frumos), dar și iarna, când încălzește plăcut. În plus, este foarte moale, netedă și are u durabilitate mare.   Această față de pernă, cu un model decent dar strălucitor, va crea o atmosferă romantică în dormitorul dvs. Fața de pernă este împodobită cu o panglică și bordură decorativă. Închidere confortabilă cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni.
0,0 0
215

Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm

Transport gratuit
Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm

Față de pernă din damasc Stella Ateliers, 40 x 80 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFața de pernă Reena de lux este confecționată din bumbac egiptean de cea mai înaltă calitate, fiind vorba despre bumbac mercerizat pieptănat. Tratamentul special oferă o călcare ușoară, strălucire asemănătoare mătăsii și face materialul plăcut la atingere.
 
Fața de pernă din mako-bumbac este plăcută atât vara, când este caniculă (răcorește frumos), dar și iarna, când încălzește plăcut. În plus, este foarte moale, netedă și are u durabilitate mare.
 
Această față de pernă, cu un model decent dar strălucitor, va crea o atmosferă romantică în dormitorul dvs. Fața de pernă este împodobită cu o panglică și bordură decorativă. Închidere confortabilă cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 40 x 80 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac damasc
Mărime: 40 x 80 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 231005
Distribuie
stellaateliers

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide