Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de periniţă Pisicile în oraş, 30 x 50 cm Faţă de periniţă Pisicile în oraş, 30 x 50 cm
 Răsfățați-vă cu o atmosferă plăcută și confort maxim în timp ce vă relaxați. Faţa de pernă originală cu un motiv îndrăgit Pisicile în oraş armonizează şi relaxează fiecare interior. Îmbunătăţeşte aspectul fiecărei gospodării, ceea ce adaugă la individualitatea şi unicitatea sa. Faţa de periniţă se închide cu fermoar cu dublu cursor, pe o parte are motivul şi pe cealaltă este într-o culoare. Puteţi să o adăugaţi şi altor accesorii de uz casnic cu acest decor.
4,0 17
16

Faţă de periniţă Pisicile în oraş, 30 x 50 cm

Faţă de periniţă Pisicile în oraş, 30 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRăsfățați-vă cu o atmosferă plăcută și confort maxim în timp ce vă relaxați. Faţa de pernă originală cu un motiv îndrăgit Pisicile în oraş armonizează şi relaxează fiecare interior. Îmbunătăţeşte aspectul fiecărei gospodării, ceea ce adaugă la individualitatea şi unicitatea sa.

Faţa de periniţă se închide cu fermoar cu dublu cursor, pe o parte are motivul şi pe cealaltă este într-o culoare. Puteţi să o adăugaţi şi altor accesorii de uz casnic cu acest decor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni pernă: 30 x 50 cm
Material: 100% bumbac
Mărime: 30 x 50 cm

Codul de catalog:

 207952
Distribuie

Review-uri

4,0 (17 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide