Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sifon frișcă Banquet Lavender 0,25 ml Sifon frișcă Banquet Lavender 0,25 ml
Sifonul pentru frișcă Lavender cu un volum de 250 ml este un ajutor, cu care vă pregătiți o frișcă gustoasă de casă. Pentru o decorare perfectă a torturilor și prăjiturilor sifonul este echipat cu trei duze de decorare. Sifonul este fabricat din aluminiu inofensiv cu suprafață de plastic. Funcționează pe bază de cartușe cu N2O. Ambalajul conține o perie de curățat. Gustați atmosfera călduroasei Provence. Colecția Lavender va aduce mirosul de levănțică direct în casele dumneavoastră. Un design clasic combinat cu un motiv rustic de lavandă și purpuriu modern vă luminează masa de bucătărie. Puteți găsi întreaga colecție de Lavandă AICI.
4,0 10
123

Sifon frișcă Banquet Lavender 0,25 ml

Sifon frișcă Banquet Lavender 0,25 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sifonul pentru frișcă Lavender cu un volum de 250 ml este un ajutor, cu care vă pregătiți o frișcă gustoasă de casă. Pentru o decorare perfectă a torturilor și prăjiturilor sifonul este echipat cu trei duze de decorare. Sifonul este fabricat din aluminiu inofensiv cu suprafață de plastic. Funcționează pe bază de cartușe cu N2O. Ambalajul conține o perie de curățat.

Gustați atmosfera călduroasei Provence. Colecția Lavender va aduce mirosul de levănțică direct în casele dumneavoastră. Un design clasic combinat cu un motiv rustic de lavandă și purpuriu modern vă luminează masa de bucătărie. Puteți găsi întreaga colecție de Lavandă AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Volum: 0,25 l

Codul de catalog:

 106644
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide