Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de chec Orion Orient Marissa, 23,5 cm Formă de chec Orion Orient Marissa, 23,5 cm
 Forma de chec MARISSA ORIENT are un design atipic, în culoare modernă armie cu aspect luxos. Forma nu este doar practică, ci și impresionantă. În plus, va fi o decorațiune frumoasă într-o bucătărie modernă și rustică. Forma de chec are o suprafață non-aderentă PFLUON , ideală pentru coacerea aluaturilor de pișcoturi, frământate și dospite.Pe interior are un corp din aluminiu, care este un bun conductor de căldură, iar pe exterior areun strat dublu non-aderent. Este rezistentă la temperaturi de până la 200 ° C. Vă recomandăm să ștergeți și să presărați checul pentru ca acesta să fie pufos și moale, să capete o culoare frumoasă și să se scoată ușor din formă. Compatibilă cu cuptoarele pe gaz, electrice şi cu flux de căldură. Este ușor de întreținut, fiind suficient să fie lăsată la înmuiat după utilizare, după care se poate spăla normal, fără detergenți abrazivi sau bureți din sârmă.
4,0 6
140

Formă de chec Orion Orient Marissa, 23,5 cm

Formă de chec Orion Orient Marissa, 23,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereForma de chec MARISSA ORIENT are un design atipic, în culoare modernă armie cu aspect luxos. Forma nu este doar practică, ci și impresionantă. În plus, va fi o decorațiune frumoasă într-o bucătărie modernă și rustică.
Forma de chec are o suprafață non-aderentă PFLUON , ideală pentru coacerea aluaturilor de pișcoturi, frământate și dospite.Pe interior are un corp din aluminiu, care este un bun conductor de căldură, iar pe exterior areun strat dublu non-aderent. Este rezistentă la temperaturi de până la 200 ° C. Vă recomandăm să ștergeți și să presărați checul pentru ca acesta să fie pufos și moale, să capete o culoare frumoasă și să se scoată ușor din formă.
Compatibilă cu cuptoarele pe gaz, electrice şi cu flux de căldură. Este ușor de întreținut, fiind suficient să fie lăsată la înmuiat după utilizare, după care se poate spăla normal, fără detergenți abrazivi sau bureți din sârmă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: arămiu
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 23,5 cm
Greutate: 0,81 kg
Înălţime: 9,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu

Codul de catalog:

 125632
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide