Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă pentru pizza cu diametrul de 32 cm Tavă pentru pizza cu diametrul de  32 cm
 O tavă rotundă de copt pizza cu o suprafață antiaderentă Greblon de înaltă calitate, care previne arderea, chiar și cu o cantitate minimă de grăsime. Bunătățile coapte sunt ușor de îndepărtat din tava de copt. Vă recomandăm să o ungeți sau să o pulverizați cu spray de copt înainte de utilizare. Tava de copt este potrivită pentru cuptoarele pe gaz, electrice și cu aer cald. Nu expuneți tava de copt la schimbări rapide de temperatură. Diametru: 32 cm, înălțime 1,5 cm, grosime 0,04 cm. .
4,5 18
20

Tavă pentru pizza cu diametrul de 32 cm

Tavă pentru pizza cu diametrul de 32 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO tavă rotundă de copt pizza cu o suprafață antiaderentă Greblon de înaltă calitate, care previne arderea, chiar și cu o cantitate minimă de grăsime. Bunătățile coapte sunt ușor de îndepărtat din tava de copt. Vă recomandăm să o ungeți sau să o pulverizați cu spray de copt înainte de utilizare. Tava de copt este potrivită pentru cuptoarele pe gaz, electrice și cu aer cald. Nu expuneți tava de copt la schimbări rapide de temperatură. Diametru: 32 cm, înălțime 1,5 cm, grosime 0,04 cm.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 32 cm
Greutate: 0,23 kg
Înălţime: 1,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da

Codul de catalog:

 114178
Distribuie

Review-uri

4,5 (18 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide