Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm
 Piatra de copt vă permite să pregătiți pizza crocantă, pâine, carne, pește, legume, produse de patiserie sărate și dulci. Piatra de copt este fabricată dintr-un material natural, datorită porozității sale absoarbe și eliberează umezeală, iar datorită acestui proces aluatul va fi perfect crocant. Dacă respectați regulile de întreținere și manipulare (excluderea șocurilor termice, precauție la curățarea suprafeței), piatra va servi pentru o perioadă foarte lungă de timp și cu siguranță veți fi mulțumiți de posibilitățile sale de utilizare. Potrivită pentru toate tipurile de cuptoare până la 800 °C. Nu este potrivită pentru spălarea în mașina de spălat vase.   Manualul, condițiile de utilizare și o rețetă pentru un aluat excelent de pizza sunt incluse în pachet. Dimensiuni: piatră 44 x 30 x 1 cm, total 44 x 35 x 3,5 cm.
4,0 7
73

Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm

Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Orion Piatră pentru copt, 44 x 30 cm

7 review-uri
72,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: joi 05. 08. 2021  
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescrierePiatra de copt vă permite să pregătiți pizza crocantă, pâine, carne, pește, legume, produse de patiserie sărate și dulci. Piatra de copt este fabricată dintr-un material natural, datorită porozității sale absoarbe și eliberează umezeală, iar datorită acestui proces aluatul va fi perfect crocant. Dacă respectați regulile de întreținere și manipulare (excluderea șocurilor termice, precauție la curățarea suprafeței), piatra va servi pentru o perioadă foarte lungă de timp și cu siguranță veți fi mulțumiți de posibilitățile sale de utilizare. Potrivită pentru toate tipurile de cuptoare până la 800 °C. Nu este potrivită pentru spălarea în mașina de spălat vase.
 
Manualul, condițiile de utilizare și o rețetă pentru un aluat excelent de pizza sunt incluse în pachet. Dimensiuni: piatră 44 x 30 x 1 cm, total 44 x 35 x 3,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33 cm
Înălţime: 1 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 44 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: piatră

Codul de catalog:

 121453
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide