Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă prăjituri Linzer Tescoma DELÍCIA Formă prăjituri Linzer Tescoma DELÍCIA
 Formele pentru prăjiturile Linzer extind gama de forme de Crăciun aflate deja pe piață cu 2 seturi, cu noi motive cu mijlocuri decupate. Fiecare set conține 2 forme rotunde cu margine dreaptă și ondulată și 6 forme mini cu motive tradiționale sau pentru copii.   Cu forma rotundă tăiați 2 rozete și în cerul uneia, cu mini-forma se decupează orificiul central cu modelul dorit. Formele pentru prăjiturile Linzer sunt păstrate pe un cerc pentru a fi depozitate organizat.
4,5 184
34

Formă prăjituri Linzer Tescoma DELÍCIA

Formă prăjituri Linzer Tescoma DELÍCIA

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFormele pentru prăjiturile Linzer extind gama de forme de Crăciun aflate deja pe piață cu 2 seturi, cu noi motive cu mijlocuri decupate. Fiecare set conține 2 forme rotunde cu margine dreaptă și ondulată și 6 forme mini cu motive tradiționale sau pentru copii.
 
Cu forma rotundă tăiați 2 rozete și în cerul uneia, cu mini-forma se decupează orificiul central cu modelul dorit. Formele pentru prăjiturile Linzer sunt păstrate pe un cerc pentru a fi depozitate organizat.

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 8 buc.

Codul de catalog:

 105605
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (184 review-uri)
97 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide