Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm
  Această greutate ceramică de butoi este împărțită în două bucăți. Acest lucru permite utilizarea și în vase care au guri cu diametre mei mici decât cel al greutății. Orificiile din permit scurgerea lichidului din în care se află murăturile, dar și scoaterea greutății din vas.   Presați legumele în vas și puneți deasupra această greutate ceramică pentru ca aerului să nu pătrundă. După aceea, puneți vasul într-un loc stabil la căldura încăperii. Imediat după ce lasă zeamă și începe să se „simtă”, înseamnă că a început procesul de murare. Este important ca legumele să fie scufundate complet în zeamă. Legumele rămân murate astfel și mai multe luni. Diferit de lemn, împiedică formarea de mucegai. Dimensiuni: pentru vase cu diametru de 17 cm.
4,0 61
55

Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm

Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm

61 review-uri
54,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 54,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

Descriere

Această greutate ceramică de butoi este împărțită în două bucăți. Acest lucru permite utilizarea și în vase care au guri cu diametre mei mici decât cel al greutății. Orificiile din permit scurgerea lichidului din în care se află murăturile, dar și scoaterea greutății din vas.
 
Presați legumele în vas și puneți deasupra această greutate ceramică pentru ca aerului să nu pătrundă. După aceea, puneți vasul într-un loc stabil la căldura încăperii. Imediat după ce lasă zeamă și începe să se „simtă”, înseamnă că a început procesul de murare. Este important ca legumele să fie scufundate complet în zeamă. Legumele rămân murate astfel și mai multe luni. Diferit de lemn, împiedică formarea de mucegai. Dimensiuni: pentru vase cu diametru de 17 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Diametru: 18 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică

Codul de catalog:

 113689
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (61 review-uri)
91 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide