Menu
Greutate Orion din ceramică pentru butoi, 18 cm Greutate Orion din ceramică pentru butoi, 18 cm
 Greutate din ceramică pentru borcanele de murături este alcătuită din două părți. Acest lucru le va permite să fie introduse și în butoaie cu diametrul gâtului mai mic decât dimensiunea totală a greutății. Prin găurile din greutate se scurge zeama de la legume și vă ajută și la scoaterea greutății din vas. Bătătoriți legumele în borcan iar cu greutatea din ceramică asigurați că nu ajunge aerul la legume. Ulterior mutați vasul într-un loc stabil la temperatura camerei. În momentul când legumele încep să lase zeamă și începe „să miroasă“, înseamnă că se desfășoară fermentarea. Este important ca legumele să fie scufundate în zeamă. Astfel se mențin și câteva luni. Față de lemn, împiedică crearea ciupercilor și a bacteriilor. Dimensiuni: în butoi cu diametru de 17 cm.
0,0 0
41

Greutate Orion din ceramică pentru butoi, 18 cm

Greutate Orion din ceramică pentru butoi, 18 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereGreutate din ceramică pentru borcanele de murături este alcătuită din două părți. Acest lucru le va permite să fie introduse și în butoaie cu diametrul gâtului mai mic decât dimensiunea totală a greutății. Prin găurile din greutate se scurge zeama de la legume și vă ajută și la scoaterea greutății din vas. Bătătoriți legumele în borcan iar cu greutatea din ceramică asigurați că nu ajunge aerul la legume. Ulterior mutați vasul într-un loc stabil la temperatura camerei. În momentul când legumele încep să lase zeamă și începe „să miroasă“, înseamnă că se desfășoară fermentarea. Este important ca legumele să fie scufundate în zeamă. Astfel se mențin și câteva luni. Față de lemn, împiedică crearea ciupercilor și a bacteriilor. Dimensiuni: în butoi cu diametru de 17 cm.

Culoare: maro
Diametru: 18 cm
Material: ceramică
 113689
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide