Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm
 Această greutate ceramică de butoi este împărțită în două bucăți. Acest lucru permite utilizarea și în vase care au guri cu diametre mei mici decât cel al greutății. Orificiile din permit scurgerea lichidului din în care se află murăturile, dar și scoaterea greutății din vas.   Presați legumele în vas și puneți deasupra această greutate ceramică pentru ca aerului să nu pătrundă. După aceea, puneți vasul într-un loc stabil la căldura încăperii. Imediat după ce lasă zeamă și începe să se „simtă”, înseamnă că a început procesul de murare. Este important ca legumele să fie scufundate complet în zeamă. Legumele rămân murate astfel și mai multe luni. Diferit de lemn, împiedică formarea de mucegai. Dimensiuni: pentru vase cu diametru de 17 cm.
4,5 12
41

Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm

reducere -20%
Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm

Greutate ceramică Orion, de butoi, 18 cm

12 review-uri
Iniţial: 50,99 lei | Reducere: 10,00 lei 40,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: vineri 05. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereAceastă greutate ceramică de butoi este împărțită în două bucăți. Acest lucru permite utilizarea și în vase care au guri cu diametre mei mici decât cel al greutății. Orificiile din permit scurgerea lichidului din în care se află murăturile, dar și scoaterea greutății din vas.
 
Presați legumele în vas și puneți deasupra această greutate ceramică pentru ca aerului să nu pătrundă. După aceea, puneți vasul într-un loc stabil la căldura încăperii. Imediat după ce lasă zeamă și începe să se „simtă”, înseamnă că a început procesul de murare. Este important ca legumele să fie scufundate complet în zeamă. Legumele rămân murate astfel și mai multe luni. Diferit de lemn, împiedică formarea de mucegai. Dimensiuni: pentru vase cu diametru de 17 cm.

Culoare: maro
Diametru: 18 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
 113689
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide