Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație luminoasă LED party pe baterii, 30 de becuri, 4,5 m Instalație luminoasă LED party pe baterii, 30 de becuri, 4,5 m
 O instalație luminoasă veselă cu 30 de becuri colorate va fi decorul potrivit pentru o petrecere minunată. Diametrul becului este de 4 cm, are un filament metalic și alternează culorile roșu, portocaliu, verde și galben. Becurile sunt din plastic, luminează cu lumină albă caldă și sunt prinse pe un fir de plumb. Între becurile individuale este o distanță de 15 cm.   Instalația luminoasă este alimentată cu 3x baterii AA, care nu sunt incluse. Bateria este plasată într-o cutie destinată utilizării în interior.
4,5 25
60

Instalație luminoasă LED party pe baterii, 30 de becuri, 4,5 m

Instalație luminoasă LED party pe baterii, 30 de becuri, 4,5 m

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO instalație luminoasă veselă cu 30 de becuri colorate va fi decorul potrivit pentru o petrecere minunată. Diametrul becului este de 4 cm, are un filament metalic și alternează culorile roșu, portocaliu, verde și galben. Becurile sunt din plastic, luminează cu lumină albă caldă și sunt prinse pe un fir de plumb. Între becurile individuale este o distanță de 15 cm.
 
Instalația luminoasă este alimentată cu 3x baterii AA, care nu sunt incluse. Bateria este plasată într-o cutie destinată utilizării în interior.

Parametri şi specificaţii

Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 692080
Distribuie

Review-uri

4,5 (25 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide