Menu
Kela Savonieră Lima albă Kela Savonieră Lima albă
 Savoniera marca KELA în culoarea albă, este făcută din ceramică într-un design elegant. Vasul îl puteţi combina cu alte produse din colecţia Lima. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
5,0 1
35

Kela Savonieră Lima albă

Kela Savonieră Lima albă

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSavoniera marca KELA în culoarea albă, este făcută din ceramică într-un design elegant. Vasul îl puteţi combina cu alte produse din colecţia Lima.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Culoare: alb
Diametru: 14,5 cm
Înălţime: 2,5 cm
Material: ceramică
 678431
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide