Menu
Lampă de podea Rabalux 4019 Pearl classic Lampă de podea Rabalux 4019 Pearl classic
 Lampa de podea Pearl îndeplineşte atât rolul de corp de iluminat cât şi pe cel de element decorativ. Materiale utilizate, metalul şi plasticul, asigură o durabilitate şi o rezistenţă mare.   Pentur becul mai mare de sus dispune de un soclu E27, este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină pentru partea superioară a lămpii pot avea o putere maximă de 60 W. La alegerea sursei de lumină pentru partea de jos a lămpii este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14 şi puterea maximă de 25 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Lampa include şi un întrerupător de cablu..
4,0 1
244

Lampă de podea Rabalux 4019 Pearl classic

Transport gratuit

Lampă de podea Rabalux 4019 Pearl classic

1 review-uri
243,99 Lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: joi 12. 12. 2019  
Cumpărând obţineţi 62 Norocei

DescriereLampa de podea Pearl îndeplineşte atât rolul de corp de iluminat cât şi pe cel de element decorativ. Materiale utilizate, metalul şi plasticul, asigură o durabilitate şi o rezistenţă mare.
 
Pentur becul mai mare de sus dispune de un soclu E27, este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină pentru partea superioară a lămpii pot avea o putere maximă de 60 W. La alegerea sursei de lumină pentru partea de jos a lămpii este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14 şi puterea maximă de 25 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Lampa include şi un întrerupător de cablu..

Acoperire: 20
Culoare: arămiu
Diametru: 30 cm
Înălţime: 177,5 cm
Material: metal + sticlă
 677986
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide