Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă LED cu imitație de flacără, albă Lampă LED cu imitație de flacără, albă
 Vă oferim lumânare albă elegantă, care nu se stinge niciodată! Lumânarea cu becul LED nu va fi doar o decorație frumoasă, ci și foarte practică, deoarece nu va trebui să vă faceți griji, că copilul dvs. sau oricine altcineva, se va arde. Lumânarea are o funcție care o face foarte autentică și arată ca o flacără adevărată. Este alimentată cu baterii, care fac parte din ambalaj.
4,0 18
12

Lampă LED cu imitație de flacără, albă

Reducere
Lampă LED cu imitație de flacără, albă

Lampă LED cu imitație de flacără, albă

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă oferim lumânare albă elegantă, care nu se stinge niciodată! Lumânarea cu becul LED nu va fi doar o decorație frumoasă, ci și foarte practică, deoarece nu va trebui să vă faceți griji, că copilul dvs. sau oricine altcineva, se va arde. Lumânarea are o funcție care o face foarte autentică și arată ca o flacără adevărată. Este alimentată cu baterii, care fac parte din ambalaj.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 12 cm

Codul de catalog:

 678572
Distribuie

Review-uri

4,0 (18 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide